TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi hayata geçirildi.  Projeyle öğrencilerin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisini kazanmaları da amaçlanıyor.

Nis

Kalfalık ve ustalık sınavları Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim, Aralık aylarında olmak üzere, 2 ayda bir yapılmakta, bir sonraki dönem sınava girecek adayların başvuruları da bu aylarda alınmaktadır. Usta öğreticilik başvuruları ise belli bir takvime bağlı olmaksızın yıl boyunca alınmaktadır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası kapsamında 06 Mart 2024 tarihinde saat 11:30'da Sivil Savunma Kulübü öğretmenlerimiz İhsan TÜRKER ve Hüseyin YILMAZ rehberliğinde personel tahliyesi tatbikatı yaptık.

Şbt